• Gratis verzenden vanaf € 50,- Nederland of € 75 België
  • Verzending met Track & Trace code
  • Bel ons voor advies!

Betaalmogelijkheden

U kunt bij tenkateshop.com op de volgende manieren betalen:

Betalen met iDEAL

Logo Ideal

Ideal betalingen zijn veilig voor consument en leverancier. Tijdens het betaalproces wordt je naar een beveiligde betaalomgeving geleid. Hier moet je vervolgens je bank kiezen om via internet bankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven. Dit is de eenvoudigste en snelste manier. De verzending van je pakket zal dan ook geen vertraging opleveren.

Betalen met Afterpay

Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Tenkateshop.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Betalen met creditcard (MasterCard, Visa)

Mastercard logo Visa logo

Betalen met Creditcard biedt als voordeel dat je pakket vaak verzekerd is door je creditcard maatschappij. Het is echter een duurdere methode om een artikel af te rekenen. Voor afrekenen met creditcard betaal je namelijk 3% meer.

Betalen met PayPal

Paypal logo

Wil je betalen met Paypal dan dien je zelf eerst een rekening aan te maken bij Paypal. Vervolgens kun je geld overmaken naar onze rekening.

Betalen met cadeaubonnen

Betalen met cadeaubonnen is momenteel online niet mogelijk.

Betalen met Bancontact / Mister cash

Logo Mrcashbancontact

Dit is een betaalmethode veelal gebruikt in België.

Betalen met Sofort

Sofort Banking

SOFORT Banking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT Banking maakt u simpelweg gebruik van uw beproefde, veilige Internetbankieren.

Bij alle betaalmethoden is een beveiligde verbinding gegarandeerd!