• Gratis verzenden vanaf € 50,- Nederland of € 75 België
  • Verzending met Track & Trace code
  • Bel ons voor advies!

AIM MXL Pista race dataloggerset incl. 2 temp. sensoren

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.109,88 Excl. BTW: € 1.743,70

 

Productbeschrijving

AIM MXL Pista race dataloggerset incl. 2 temp. sensoren.

Universeel passend op alle type racemotoren.

De AIM MXL Pista is een zeer robuuste datalogger met een aluminium behuizing en een bewezen betrouwbaarheid. De AIM MXL Pista datalogset bestaat uit een datarecorder welke is voorzien van de volgende kanalen: snelheid (incl. sensor), toerental, 8 analoge kanalen (incl. 2 temp.sensoren naar keuze), infrarood rondetijdontvanger + zender, kabelboom, achtergrondverlichting, downloadset, ECU connectie via RS232/CAN. Tevens mogelijkheid tot uitbreiden van kanalen en aansluiten van CAN modules zoals een AIM wide band lambdasensor, GPS module, SmartyCam camera, thermokoppel hub etc.

Analyse van de opgeslagen gegevens vind plaats middels de meegeleverde gebruiksvriendelijke Race Studio Analysis software. Updates hiervan kunnen gratis worden gedownload op deze pagina via het Downloads tabblad. Er zijn GEEN jaarlijkse licentiekosten.

Om de klant versnelt vertrouwt te maken met dit data systeem organiseerd TKRP een basis cursus. Tijdens deze cursus wordt uitgelegd hoe het systeem op een betrouwbare manier te runnen. Daarnaast gaan we in op de basis beginselen van het analyeren van data. Voor meer informatie contact: r.belt@tenkateracingproducts.com

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: AIM MXL Pista race dataloggerset incl. 2 temp. sensoren

Hoe waardeert u dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Waarde
Kwaliteit
Hoe waardeert u Tenkateracingproducts.com?
Prijs